Vi Har Kompetens Och Kunskap Att Hantera

Flerspråkiga DTP-Projekt I Alla Format Och På De Flesta Av Världens Språk.
Flerspråkig DTP och Grafisk Design

Vi har lösningen på ditt flerspråkiga desktop publishing (DTP)- och grafisk designbehov. För att ge den ultimata one-stop lösningen för alla flerspråkiga affärsbehov, samt vår översättningstjänst kan vi också ta hand om allt design, layout och DTP arbete.

Vi har kompetens och kunskap att hantera flerspråkiga DTP-projekt i alla format och på de flesta av världens språk. Vi kan skapa ett nytt dokument från grunden eller skriva över befintliga dokument med lämpligt främmande språköversättning.

Omfattande Flerspråkig DTP tjänsten
Vår omfattande flerspråkiga grafisk design service kan hjälpa er med alla dina konstverk och typsättning. Vi hanterar bildfiler, broschyrer, flyers eller marknadsföringslitteratur.

Områden som vi är specialiserade på:
– Annonser
– Flerspråkiga nyhetsbrev
– Broschyrer
– Förpackningar
– Företags multimedia- och presentationsbildspel
– Företagsbrevpapper
– Främmande språk visitkort

Vårt flerspråkiga DTP & Typsättningsspråk
I korthet kan vi hantera de flesta av världens språk. Utöver de stora europeiska språk som använder det latinska alfabetet kan vi även hantera språk som arabiska, kinesiska, farsi, hindi, koreanska, thailändska och urdu.

Varför Ska ni Välja Escand för Typsättning och DTP?
Vi erbjuder översättning, Typsättning och DTP för PR och instruktionsmaterial såsom manualer, kataloger, broschyrer, affischer och flygblad.

Vissa språk läses och skrivs från vänster till höger och andra, som arabiska, från höger till vänster, och detta kan ibland orsaka problem när man typsätter dokument. Vi kan hantera detta för er – vi kommer att översätta, korrekturläsa, redigera, typsätta och formatera ditt dokument så att det är korrekt.

Korrekt översättning är alltid vår första prioritet och texten måste vara korrekt innan den kan skickas