Översättning

Vi kan hantera ditt företags alla översättningsbehov. Vi erbjuder professionella mänskliga översättningstjänster för alla typer av dokument, webbsidor och programvara i alla format, volymer och i mer än 70 språk.

Vår översättningstjänst är vårt Huvuderbjudande och ger den högsta nivån av förståelse för slutanvändarna. För detta tjänsteerbjudande, använder vi ett tre-steg mänskligt system för kvalitetskontroll där varje översättning granskas av tre separata lingvister.
Denna trippel verifieringsprocess hjälper till att säkerställa kvalitet och konsekvens i hela översättningen. Dessutom nyttjar våra lingvister den bästa tekniken för översättningsminnen i branschen vilket förbättrar kvaliteten.

Våra översättningstjänster är bemannade med högt kvalificerade professionella översättare, korrekturläsare och experter infödda talare i det språk de arbetar i, samt i en viss bransch eller industrisektorer. De ger alla högkvalitativa översättningstjänster och lokaliseringstjänster så att du kan kommunicera på ett korrekt sätt. Vi översätter till och från i över 70 språk, så att du kan vara säker på att vi har den rätta lösningen för dig