Flerspråkig SEO Översättning

SEO Översättning Är Viktigt För Alla Företag Som Vill Expandera Sin Produkt Eller Tjänster Till Nya Marknader Och Göra Sin Webbplats Mer Attraktiv För Lokala Söktermer!

Vad är SEO Översättning?
För varje enhet som söker att rikta nya marknader i nya språk, kan inte vikten av

SEO översättning förbises. Helt annorlunda från lokalisering, är vår SEO översättningstjänst utformad för att göra din webbplats synlig för sökmotorer. Denna process innebär att vi noggrant översätter allt det fundamentala som kombineras för att öka din webbplats SERP-rankning, inklusive målsökord, taggar, ankartexter, titlar, skriptmeddelanden och många andra attribut.

Ger översättning fördelar för SEO?
Det sätt sökmotorer fungerar kräver SEO översättning. Stora sökmotorer som Google, Yahoo och Bing är inte bara tillgängliga på ett enda språk – istället, är de översatta till ett tiotal olika språk, med varje inhemsk variant kopplad till en fristående server som ger unika resultat och bestäms av lokala faktorer. Bara för att din webbplats rankas bra i ditt hemland, betyder inte att det kommer att ranka bra i andra länder runt om i världen. Endast genom att noggrant översätta alla SEO element på din webplats kan vi garantera att din webbplats rankas på den internationella marknaden som ni är inriktad på.

SEO översättning och lokalisering är helt annorlunda!
Våra SEO översättnings-och lokaliseringstjänster är inte samma sak. Lokalisering är när vi anpassar en produkt eller tjänst för att göra det kulturellt och språkligt lämpligt för målgruppen – dvs människor. Å andra sidan, gör vi SEO översättning “bakom kulisserna” för att göra dina produkter och tjänster synliga för sökmotorer i mållandet.

Varför behöver ni SEO översättningar?
SEO översättning är viktigt för alla företag som vill expandera sin produkt eller tjänster till nya marknader och göra sin webbplats mer attraktiv för lokala söktermer. Med Google själva som översätter 45 olika språk för användning på internet, av vilka 20 språk når mer än 90% av Internetanvändare över hela världen, fördelarna med SEO översättning till viktiga språk som kinesiska, arabiska, spanska, tyska, franska, japanska osv., är uppenbara.

1. Google översätter 45 olika språk för användning på internet.
2. 90% av planeten kan nås med bara 20 språk.
3. 75% av världens Internet-användare talar inte svenska som sitt första språk.
4. Asien har den största procent av Internetanvändning (43%) i hela världen, följt av Europa och Nordamerika.
5. Lokala sökmotorer dominerar nu många inhemska marknader.
6. Stora sökmotorer som Google, Yahoo och MSN anpassar sina webbplatser i många länder, särskilt i Europa.
7. Google rapporterar att 50% av sökningarna på deras sajt är flerspråkiga.
8. Lokalt anpassade SEO är en av de enklaste sätten att få högre ranking på sökmotorer.

desktop with online lenguage learning icons

SEO Översättningstjänster
Vi jobbar för att överföra din sökmotoroptimering ansträngningar sömlöst till målspråket som du väljer. Vårt översättningsprojekt stannar inte vid att översätta innehållet på din webbplats – det är bara början. Effektiv SEO översättning av din webbplats måste innehålla följande huvudpunkter:

1. Innehåll / Artiklar / bloggposter
2. Meta Titel
3. Metataggar
4. Metabeskrivningar
5. Nyckelord
6. Ankare Texter
7. Google Ads
8. Header Tags (H1, H2, H3, H4 etc)
9. PPC Adwords
10. Alla andra SEO-relaterade aspekter av din webbplats